onsdag 30 januari 2013

Hjärta

Igår lagade jag ett hjärta av pärlor. Inspirationen kom från Skaparbloggen. Materialet hittas billigt i Tiger. Du behöver alltså ståltråd och pärlor.tisdag 29 januari 2013

Sladdar

Homedit.com hade en massa bra tips om hur man kan hålla koll på sina sladdar. Här är min favorit:


Spegel

Vi har oftast speglar lodrätt upphängda men varför inte hänga upp nästa spegel vågrätt? Det ger ett trevlig djup till rummet. Se här.

Rama in föremål

Det finns massor av föremål som man vill spara som minne. Vad ska man göra med allt det? Ett tips är att rama in dem. Ikea har t.ex. djupa ramar vart man kan ställa in föremål. Mamma ramade in mina favorit sandaler från min barndom. Fotot kan ni se här.

Prydnads dyna


Dynan är gjort av filttyg och trädet på dynan också. Trädet är fastlimmad men nu undrar jag om någon vet att går det att tovas fast filttyg? Trädet hålls inte ordentligt fast men man kunde sy det fast om inte tovandet går.

?

Jag skulle testa varför min vän inte fick sin blogg lagad och lagade denna blogg och insåg sen att jag inte vet hur man tar bort bloggar så här har jag nu en ny blogg! Jag kommer att sätta hit en del pyssel idéer och egna pyssel. Dessutom kommer det en del inredning och bakning också.