torsdag 7 mars 2013

Snabba lösningar

Jag har ända sen jag flyttade in vela ha en krok att hänga saker på och nu kom den upp på en minut. Den enkla lösningen var att slå upp en krok som är menad till att hänga upp tavlor. Enkelt kanske inte så snyggt men det duger.


måndag 4 mars 2013

Glasburk till förvarings ställning

Här målade jag en glasburk vit innuti genom att hälla in målfärg och sedan låta det rinna runt över alla kanter innan man häller ut färgen och lägger burken upp och ner på ett underlag för att torka. Tillslut blir det en fin ställning för penlslar, pennor eller annat roligt.
Kastrullunderlag med söta figurer

Här är en otestad idé ennu. Jag såg på en pysselblogg att någon hade pyntat sina underlag och bestämde mig att testa det men jag har inte ennu testat ifall målfärgen hålls bra i hetta så testkör inte denna ennu utan vänta tills jag hunnit först så behöver ni inte förstöra era underlag.

Här har jag helt enkelt måla på vanliga underlag, 1.99€ 3st från Ikea. Man kan hitta på en massa kul! Ett speciellt tack till Elina som gav mig idén att skriva smaklig måltid på underlaget! Här har jag då alltså igen användt stämplarna från Clas Ohlson.


Stenar som prydnad

Detta är ett enkelt och billigt inredningstips. Man målar / stämplar några söta ord på stenar som man sedan lägger fram som prydnad på bordet. Stämplarna är köpta från Clas Ohlson
fredag 1 mars 2013

Mellanrapport i pysslandet

Här är igen en mellanrapport i pysslandet. Igår satt jag länge och pysslade och fick gjort en hel del snygga grejs. Här är en sneak peak